lördag 25 april 2009

Planering?...

De här med att planera, bruka allvar och vara ute i god tid har aldrig vart min grej.
Kanske där här med bloggen går lite... (lite?) åt helvete med.

Just nu är jag iaf jävlar i de röv stressad. Har 9 skoldagar kvar, sen ska jag praktisera på new yorker där jag jobbar... så här i efterhand dumt val. Jag får ont i magen när jag tänker på de.
Skit samma.

Min fina plan med 4:dels skalor på lovet ahr gåt ganska mkt åt helvete. Eller nu ska vi inte vaar sånna, den gick helt åt helvete. Hittade inte bakstyckes mallen till min egen livgrund. Och la ner projketet med en djup suck. Fick dock rätt på soffan... nästan såklart har jag inte hunnit göra de sista fin justeringarna men den är numera grå med vita blad istället för manschsterig och olivgrön iaf. (franskanten ligger i soporna : <)

Detta ska jag då göra innan den 8 Maj
* Sy klart kollektionen.
Jag har gjort 1 klänning nästan klar. Skjortklänningen är nästan klar så när på missar i mönster konstruktionen jag ska titta över (jävla ärmar). En skjorta är nästan klar förutom att sömnaden ser ut som jag gjort dne i sy slöjden och jag behöver maggans hjälp med knäppkanten och ska flytta rynktråden kommer den nog bli klar snart. Ska sy knytblusen, jeansshortsen, t-shirt (om jag hinner beställa tyget?) Och en jeans kjol.
* Sista delarna av mönster C
Fjärdedels skala på jackan och raglan klänningen sy upp desamma samt göra klännings provet.
* Fästa fodret i min klänning.
* Klart Fjärdeles skalorna på Jackan och min egna klänning, skriva utvärdering fixa skötselråd och lämna in dessa + plaggen.
* Klänningsdetaljövningarna och arbetsbeskrviningar till dessa.
* Klart sista arbetsbeskrivningen till Skjort detaljen lämna in dem.
* Modebilder, planskisser, arbetsbeskrivningar, skötselråd och utvärderingar till alla plaggen i kollektionen (har 2 modebilder klara).

Ut över detta har jag 1 prov i teknik shöböhöbö vad de nu ehter, 1 prov samt 2 uppgifter/arbeten i religon. 2 prov och 2 arbeten i Naturkunskap.

Så undrar folk varför jag är stressad?
Fack jo. (ok de mitt eget fel, men fack jo iaf.)

Inga kommentarer: